• darkblurbg

Bij SalarisResults hebben wij nauwkeurigheid, kwaliteit en betrokkenheid voorop staan. Daarnaast hebben wij een 'no-nonsense' attitude. Iedere werkgever is uniek en heeft zijn eigen wensen omtrent de dienstverlening. Wij begrijpen dat. U bent bij ons geen nummer, daarom bieden wij maatwerk en heldere prijsafspraken.

Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt zich richten op ondernemen en wij ontzorgen u van uw personeels- en salarisadministratie.

 

Salarisadministratie aan ons uitbesteden; wij ontzorgen u

Hieronder een aantal punten van onze service alles inbegrepen (indien wij uw salarissen verzorgen met onze salarissoftware):

 • periodiek opstellen van de loonstroken
 • mogelijkheid koppeling automatische journalisering
 • betaallijst + SEPA
 • loonstaten, verzamelloonstaat, overzicht van de betalen loonheffingen
 • loonkostenoverzichten per werknemer, u weet precies wat elke werknemer u kost
 • werkgevers en werknemersdossier raadplegen
 • volledig digitaal inclusief ESS (ESS= employee selfservice)
 • de werkgever app
 • de werknemer app
 • verlofmodule 24/7 verlofsaldi van het personeel actueel
 • melding bij collectieve verhogingen binnen uw CAO
 • wij denken resultaatgericht met u mee voor en tijdens de salarisverwerkingen
 • monitoren van beschikbare fiscale stimuleringsmaatregelen en kortingen welke van belang kunnen zijn

Aanvullende services salarisadministratie

Naast de reguliere salarisverwerking bieden wij u tal van aanvullende services zoals opstellen van arbeidsovereenkomsten indienen pensioenaangiften en dergelijke.

Ook kunnen wij een 'personeelsdossier analyse' voor u verzorgen en u adviseren voor wat betreft eventueel mogelijke subsidies op het gebied van de salarisadministratie en uw personeel.

Bent u niet tevreden over uw huidige salarisverwerker en wilt u halverwege het jaar overstappen naar SalarisResults? Ook dat is geen enkel probleem met onze overstapservice! 

 

Uw eigen salarisadministrateur of personeelsadviseur?

U wilt een vaste all-round personeelsadviseur of salarisadministrateur die de meest uiteenlopende dagelijkse werkzaamheden voor u verzorgt, maar u wilt deze niet op de loonlijst hebben? Kies dan voor onze oplossing: een vast aantal uren per maand een ervaren en gedreven personeelsadviseur die verschillende P&O activiteiten uitvoert en waar nodig de juiste specialisten inschakelt.

Mogelijke personeelsdiensten:

- voeren van selectiegesprekken

- begeleiden van managers en medewerkers bij functioneringsgesprekken

- opstellen van personele managementrapportages

Wij kunnen u ook ondersteunen indien u zelf een ander salarispakket wilt gebruiken of gebruikt, zoals bijvoorbeeld NMBRS, Exact. Heeft u tijdelijk onze hulp nodig?

Wij werken desgewenst op uw bedrijf, zonodig 's avonds als u dat uitkomt. Neem gerust contact met ons op.

Onafhankelijk

Wij richten ons zowel op werkgevers als op administratie-en accountantskantoren. SalarisResults is niet verbonden aan een accountants- of administratiekantoor, maar volledig onafhankelijk. U weet dus zeker dat er geen sprake is van verborgen concurrentie. Bovendien kunnen wij onzichtbaar blijven voor uw clienten.

 

Omdat persoonlijke dienstverlening van belang voor ons is, willen we u (liever) geen ingevuld sjabloon of onpersoonlijke offerte aanbieden. De prijs van onze dienstverlening is van veel factoren afhankelijk en wij willen een eerlijke prijs voor u berekenen en deze aan u toelichten. Wij denken dat een maatwerkprijs voor u altijd voordeliger is dan een standaardprijs en dat maatwerk bovendien beter tegemoetkomt aan uw wensen.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs of spreken met u af op een locatie die u het beste past.