• darkblurbg

U krijgt van ons als relatie van SalarisResults digitaal toegang tot uw salarisadministratie en HRM- modules, zoals verlof, opleidingen, beoordelingen en diverse signaleringen. Ook via de werkgeversapp heeft u 24/7 toegang tot uw salarisadministratie. U beschikt zo over een volledig digitaal personeelsdossier waarin u de diverse soorten documentatie kunt opslaan. Ook de overige managementinformatie is voor u als werkgever indien gewenst gemakkelijk zelf te raadplegen. De software is vanzelfsprekend goed beveiligd en wordt voor u beheerd, zo heeft u geen omkijken meer naar back-ups. Ook hoeft u niet te investeren in dure salarissoftware, met 1 registratie kunt u van de diverse mogelijkheden gebruikmaken.

Inloggen als relatie van SalarisResults.

Hieronder vindt u de link naar de inlogpagina voor uw salarisadministratie:

Inloggen Werkgever


Belangrijk: SalarisResults beschikt niet over uw wachtwoord. U kunt uw wachtwoord zelf opnieuw instellen op de inlogpagina. Ben u uw gebruikersnaam vergeten, neem dan contact op met SalarisResults.

Uw werknemers kunnen indien gewenst, een online toegang krijgen tot hun salarisdossier op het speciale werknemersportaal (of via de speciale werknemerapp) voor het inzien van hun eigen salarisspecificaties en jaaropgaven. Ook kunnen zij hier hun verlofaanvraag indienen, die vervolgens door u of een manager behandeld kan worden.

Inloggen als werknemer.

U kunt uw werknemerloket raadplegen via onderstaande link:

Inloggen Werknemer

 

De inloggegevens voor het Werknemerloket worden in eerste instantie verstrekt aan de werknemer via het opgegeven e-mailadres. U kunt als werknemer de inloggegevens zelf wijzigen op de inlogpagina van het Werknemerloket.