• darkblurbg

Werkgevers, accountants- en administratiekantoren door heel nederland maken inmiddels al gebruik van onze dienstverlening

 

Ook onze meerwaarde ervaren?

 


Ja, neem contact met mij op en stuur mij vrijblijvend een offerte!

 

Vul het formulier hieronder in en we geven u graag antwoord op uw vraag of sturen u onze offerte. Wij begrijpen dat u eerst even rustig verschillende aanbieders wilt vergelijken. In onze duidelijke offerte hebben we alles voor u op een rijtje gezet. Onze service gaat verder dan alleen het opleveren van de juiste salarisspecifcaties. 

 

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

Bij ons bent u geen nummer, wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uiteraard denken we graag met u mee indien u behoefte heeft aan ander specialistisch advies, zoals bijvoorbeeld dat van een arbeidsrechtadvocaat.

Zitten wij niet in uw regio?
Geen probleem, salarisadministratie kan tegenwoordig geheel op afstand verzorgd worden voor u. Wij komen graag bij u langs, u bent altijd welkom bij ons, maar door middel van mail, telefoon en of Skype is salarisadministratie op afstand ook goed te realiseren.

 

 

De verwerking van en controle op uw salarisadministratie vindt plaats op basis van de bij ons bekende gegevens.
SalarisResults aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid inzake schade die het gevolg is van de verstrekking van onjuiste of onvolledige gegevens of informatie. Overigens zijn – voor zover niet met deze disclamer in strijd – de algemene voorwaarden van SalarisResults onverminderd van toepassing.