• darkblurbg

Alles op het gebied van salarisadministratie en personeelsadvies voor en door heel Nederland.

 

Sociale verzekeringen, pensioenverzekeringen, en uitvoering van de Arbowet. Het zijn maar enkele voorbeelden van de complexe wetten en regels waarmee een ondernemer bij de salarisadministratie rekening dient te houden. En wat te denken van software die up to date moet zijn. En dan zijn er onder meer de in- en uitdienst meldingen, ziekte- en herstelmeldingen, aanvragen van uitkeringen en de Wet Poortwachter...

Alle complexe regelingen van tegenwoordig maken het voeren van een goede salarisadministratie van A tot Z met alle bijkomstige zaken tot een volwaardig specialisme.

Daarom kan het zowel voor werkgever als ook accountants- en administratiekantoor bijzonder aantrekkelijk zijn om de salarisadministratie uit handen te geven aan het team van SalarisResults. 

 

Wij richten ons zowel op werkgevers als op administratie-en accountantskantoren

SalarisResults is niet verbonden aan een accountants- of administratiekantoor, maar volledig onafhankelijk. U weet dus zeker dat er geen sprake is van verborgen concurrentie. Bovendien kunnen wij onzichtbaar blijven voor uw clienten.

SalarisResults is volledig toegerust om behalve voor werkgevers, ook voor accountants- en administratiekantoren de salarishuishouding van klanten uit te voeren. Ook voor administratiekantoren die de salarisadministratie uitbesteden aan SalarisResults, kan dit onderdeel van de dienstverlening voor hen nog steeds winstgevend blijven.

 

"Wij zijn van mening dat goed en modern personeelsbeleid essentieel is voor het succes van iedere organisatie. De dynamische wereld van HR; op het snel veranderende snijvlak van mens, arbeid en wetgeving, geeft ons uitdaging en tegelijk ook energie. Ondernemers helpen om het beste resultaat uit hun personeel en bedrijf te halen, daar gaan we voor!''.          

Danielle Rijk- van Domburg RSa

 

Kennis is macht. Alleen gaan de online ontwikkelingen zo snel dat het bijna niet bij te houden is. Wij zijn er om u te helpen. Met onze gerichte trainingen en workshops, die wij met enige regelmaat organiseren op diverse locaties in Nederland, houden we u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Deze trainingen organiseren we vaak in samenwerking met diverse specialisten zoals bijvoorbeeld een arbeidsrechtadvocaat of coaches gespecialiseerd in zakelijke coaching.

Meerwaarde van SalarisResults

Gecertificeerd en geregistreerd bij het NIRPA, houden onze vakkennis actueel zodat wij u adequaat van dienst kunnen zijn.

Wij hebben geen dure externe huisvestiging dus ook de overheadkosten zijn minimaal.

Nog een pluspunt: Wij werken desgewenst op uw bedrijf, zonodig 's avonds als u dat uitkomt. Daardoor kijken en denken wij graag met u mee. Wij zien dingen waar u misschien niet zo snel aan zou denken.

 

Maak met ons kennis in een vrijblijvend oriënterend gesprek en kijk of het klikt, bel of mail ons gerust!